993846594009608

Bernadette

Moeder en dochter

BERNADETTE is het Antwerpse modelabel van het creatieve duo Bernadette en Charlotte de Geyter, moeder en dochter. Een gedeelde visie op moderne luxe kenmerkt hun confectiecollecties, die bescheiden en vlot combineren met een vurige liefde voor kleur en natuur, uitgedrukt door verzadigde tinten en opvallende bloemen.

Florals with a Fizz
Britse Vogue

Eigentijds tijdloos

Het merk is ontstaan uit een intergenerationele samenwerking. Kenmerken van Bernadette zijn de zijde strakke jurken en de relaxte getailleerde jasjes van satijn. Ze zijn tegelijk eigentijds en tijdloos en perfect voor vrouwen van alle leeftijden.

 

Botanische motieven

Artistieke expressie staat centraal in het merk. De unieke botanische motieven van BERNADETTE – een kenmerk dat door de Britse Vogue wordt omschreven als ‘florals with a fizz’ – zijn allemaal met de hand getekend door Charlotte, die studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen.

Bernadette kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Bernadette aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.