993846594009608

CHRISTINE BEKAERT

Traditionele Kundan sieraden

 

Christine Bekaert, woonachtig tussen België en Jaipur in India, begon haar carrière als kunsthistorica – totdat ze haar ware roeping vond als interieur- en sieradenontwerpster. Haar werk is geïnspireerd door een toewijding aan de authentieke bronnen die leiden tot universele schoonheid en sensualiteit. 

In 2000 maakte Christine Bekaert een levensveranderende reis naar India, waar ze betoverd werd door de traditionele Kundan-sieraden, door de vaardigheden van de goudsmeden en vooral door de overvloed aan edelstenen. Vervolgens ontwierp ze haar eerste sieradencollecties. De Christine Bekaert Collectie was geboren.


They evoke emotions, they provoke a smile.
Christine Bekaert’s designs are timeless and generous treasures for every woman. 

MET DE HAND VERVAARDIGD

Al vanaf het begin wordt elk van haar stukken met de hand vervaardigd en worden er uitsluitend natuurstenen gebruikt – handmatig gesneden en gepolijst. Elk juweel begint als een droom, een gedachte, die vervolgens wordt vertaald in een tekening en wordt toevertrouwd aan de getalenteerde handen van een Bengaalse zilversmid die in Jaipur werkt

Elk van haar ontwerpen vertelt zijn eigen verhaal; van de overvloed aan cultuur en de bronrijkheid van de geschiedenis.

De ontwerpen van Christine Bekaert zijn tijdloze en genereuze schatten voor elke vrouw.

Christine Bekaert kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Christine Bekaert aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.