993846594009608

Heering Official

Tijdloos en eindeloos combineren.

De ontwerpen zijn tijdloos en zo ontworpen om ze eindeloos te kunnen combineren meet eerdere stijlen of toekomstige stijlen. met bijna 20 jaar ervaring hebben Camilla en Nikolai merken gehad in Dubai, Europa en een grote modewinkel in Los Angeles.

HEERING is een modemerk gecreëerd door Camilla Nalu Heering en Nikolai Nalu Heering

Een familie met een geschiedenis

De familie Heering heeft een lange erfenis en de bloedlijn begint al in 1550.

De bloedlijn werd voor het eerst beroemd toen in 1818 Peter F. Heering de wereldberoemde likeur HEERING oprichtte.

Tage Heering, vader van Nikolai Nalu Heering, geboren in 1945, had zijn handtekening op het Deense geld gedurende 14 jaar tot 2006, toen hij met pensioen ging bij de Nationale Bank van Denemarken.

 

Twee mode labels samen

Nikolai, betrad in 2009 voor het eerst de modewereld als president van een Deens luxe meubelbedrijf. In 2013 verhuisde bij naar new York City en vervolgens naar LA om daar zijn eigen label verder uit te bouwen en een Europese modewinkel te openen. Tijdens de opening van deze winkel maakte hij kennis met Camilla die in Dubai woonde en eveneens haar eigen mode label had. In 2015 sloegen ze de handen in elkaar en in 2016 zijn ze getrouwd.

Heering official kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.