993846594009608

Inuikii

DUURZAAM LUXE SCHOENEN
MERK

INUIKII is een duurzaam luxe schoenenmerk opgericht in 2013 uit de wens om modieuze schoenen voor de wintermaanden te creëren. Oprichtster Cinzia Maag en haar familie waren bekend met de bergachtige Alpen die hen in Zwitserland omringden, maar hun liefde voor al het koude weer breidde zich verder uit naar Groenland als inspiratiebron.

De bergachtige Alpen in Zwitserland
Cinzia Maag
Oprichtster

DE NAAM

INU-IKII, een naam met twee woorden beschrijft de schoonheid van twee verhalen. «inu» betekent aantrekkelijk en wordt gebruikt voor het beschrijvende woord «meisje». «Ikii» vertegenwoordigt daarentegen de koude en knusse kant van de laarzen, «koud» in de taal van de Inuit — INUIKII «de schoonheid van de kou».

GEMAAKT DOOR AMBACHTSLIEDEN

Met de hand gemaakt, gemaakt volgens traditionele methoden, met aandacht voor de kleinste details, met enthousiasme werkend om voortdurend te evolueren en nieuwe ecologische normen te stellen, vandaag en voor de toekomst. Gemaakt door echte mensen in Europa met een duurzame aanpak – verander samen met ons uw manier van denken en ontdek de beste schoenmakerij op zijn best.

Inuikii kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.