993846594009608

Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix

Belgisch juweelontwerp bij Wouters & Hendrix

Belgisch juweelontwerp bij Wouters & Hendrix

 

Met elke collectie die ze maken, vertellen de designers van Wouters & Hendrix een uniek verhaal. Deze verhalen komen tot leven en worden ontdekt door de kunstwerken die ze verzameld hebben op hun reizen doorheen de jaren. Ze geven een extra dimensie aan de ontwerpen. Gaandeweg, werden hun ontwerpen verfijnder en meer gesofisticeerd. Ook de materialen werden steeds van betere kwaliteit, dit ging van koper naar zilver en goud. Daarnaast werden ook de stenen steeds kwaliteitsvoller en werken ze met stenen zoals Onyx, Quartz, Moonstone, Mother of Pearl,…

Hun juwelen zijn draagbaar, een tikkeltje extravagant en ze benadrukken jouw versie van vrouwelijkheid.

Vind het perfecte accessoire bij Wouters & Hendrix

Vind het perfecte accessoire bij Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix ontwerpt drie Sterling Silver collecties per jaar. De juwelen die ze ontwerpen zijn een dialoog tussen opzichtigheid en zuinigheid, alsook tussen schaduw en licht. Daarnaast biedt het merk een permanente ‘My Favourite” lijn aan. Dit zijn creaties van vorige collecties die nooit verdwijnen. Het zijn tijdloze stuks die steeds verkrijgbaar zijn. Sinds 2007 wordt er ook 18kt goud gebruikt in hun collecties.

Om klanten vertrouwelijk te laten kiezen uit het brede gamma van diamanten en juwelen in Antwerpen, heeft de stad en Antwerp World Diamond Centre een kwaliteitscertificaat gemaakt. Dit certificaat wordt enkel uitgereikt aan juweliers die voldoen aan de vereisten op gebied van duurzaamheid, veiligheid, transparantie en service. Dankzij dit label kunnen consumenten juwelen met een gerust hart kopen. Wouters & Hendrix deelt met trots mee dat ook zij het certificaat ontvangen hebben.

Een juweel als echte eycatcher

Een juweel als echte eycatcher

Wouters & Hendrix ontwerpen al sinds 1984 ongewone juwelen in hun Antwerps atelier. Met hun voorliefde voor het surrealisme gebruiken zij onverwachte materialen en technieken. Hun juwelen zijn draagbaar, een tikkeltje extravagant en ze benadrukken jouw versie van vrouwelijkheid. Elk juweel is een echte eyecather.

Wouters & Hendrix kopen?

Wouters & Hendrix kopen?

Bij Smits Studio vind je de collectie, zowel in de winkel als op de webshop. 

Stay In Touch.