993846594009608

Steamery

Steamery

Het juiste wasmiddel

Het juiste wasmiddel

Als u niet langer kunt uitstellen om de was te doen, is het belangrijk om goed te wassen, met het juiste wasmiddel, de juiste techniek en de juiste temperatuur – en het textiel te behandelen zoals het het verdient. Omdat op de verkeerde manier wassen een van de grootste redenen is waarom kleding hun schoonheid verliest.

CARE FOR FASHION

Alternatief voor strijken

Alternatief voor strijken

Deze stomer is een uitstekend alternatief voor het strijkijzer! Efficiënt, gemakkelijk thuis te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen op weekend- of zakenreis. De stomer werkt op allerlei soorten stoffen, van een zijden blouse tot een linnen overhemd. Uw kleding wordt glad, kreukvrij en toonbaar. De stoom vermindert ook slechte geuren en verwijdert oppervlakkig vuil.

Ontwoller

Ontwoller

Achter het minimalistische ontwerp schuilt een machine met een motor die twee keer zo krachtig is als elk ander scheerapparaat voor stoffen op de markt. De Pilo is zachtaardig en werkt op allerlei materialen, zoals; wol, katoen, synthetische vezels etc.

Steamery kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Aeron aanbod online. Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.