993846594009608

Nude

SENSUELE EN VROUWELIJKE EENVOUD

Nude is een Italiaans merk geboren door de creatieve geest van de twee ontwerpers, Luana Rivi en Marinella Sighinolfi. De creaties zijn een unie tussen sensuele en vrouwelijke eenvoud, en onderscheiden zich door een rigoureuze chromatische selectie en nauwkeurig onderzoek in de stoffen en materialen.

VAN KLASSIEKE SILHOUETTEN TOT MODERNE ONTWERPEN

Nude is een modemerk dat tijdloze, verfijnde stukken aanbiedt, gemaakt van de beste materialen. Met een focus op kwaliteit en vakmanschap creëert NUDE tijdloze stukken die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Van klassieke silhouetten tot moderne ontwerpen, NUDE heeft voor ieder wat wils. Shop vandaag nog de collectie voor tijdloze stukken die elke garderobe naar een hoger niveau tillen.

"TOTAL LOOK"

Voor het seizoen 23/24 zet (nude) zijn transformatie voort naar een ’total-look’ premium modecollectie door het aanbod uit te breiden en aan te vullen met nieuwe stoffen zoals viscose met gabardine-print, Japans gerecycled polysatijn, coole wol en veganistisch bont, in een perfecte combinatie van breiwerk en stof en uiteraard allemaal gemaakt in Italië.

Nude kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak

Stay In Touch.