993846594009608

Ulla Johnson

Al meer dan 20 jaar ervaring.

Ulla Johnson, geboren en getogen in Manhattan, de dochter van archeologen. Haar gelijknamige collectie werd opgericht in 1998 na haar studies en trok onmiddellijk de aandacht van de modepers. De collectie is steeds heel herkenbaar en uitgesproken.

I design for every woman. For all woman. For myself, for those I love, for those I know and don't know. For woman near and far, wanderers, lovers, truth seekers and change makers.
Ulla Johnson
Designer

Gedurfde combinaties van kleur en vorm.

Elk seizoen is de collectie een mooi samenspel van vormen en kleuren.  De collectie is zo opgebouwd dat je de stukken onderling kan combineren zodat ze gedragen kunnen worden voor zowel een avondje uit als op de werkvloer.

Artisanal Craft & Community

Het label werkt samen met kleinere fabrieken en ambachtslieden om zo producten met een hoge kwaliteit af te kunnen leveren en ambachtslieden overal ter wereld te ondersteunen.

Ulla Johnson kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Ulla Johnson aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.