993846594009608

Private 0204

Private 0204

Gelimiteerde stukken bij Private 0204

Gelimiteerde stukken bij Private 0204

Private 0204 is het ultieme luxe label van gewassen kasjmier, zijde, handgemaakte sjaals en kleding. De prachtige, gelimiteerde stukken zijn geweven in Italië op zeldzame vintage weefgetouwen uit de jaren 50 en vervolgens individueel ontworpen en gevitaliseerd door Private 0204 in Kopenhagen.

MADE TO LAST FOREVER

Een gedempt palet.

Een gedempt palet.

Private 0204 biedt de meest interessante draai aan basics en zachtste kasjmier en zijde in een gedempt palet. Private 0204 biedt tijdloze, minimalistische ontwerpen waar je seizoen na seizoen van zult houden.
 

Een niet seizoensgebonden label

Een niet seizoensgebonden label

De unieke collecties van het merk zijn gemaakt in Italië met vintage weefgetouwen en bestaan uit kleding en accessoires, waaronder sjaals, plaids en dekens. Door gebruik te maken van het beste katoen en kasjmier, is de aanpak van het label niet seizoensgebonden, dus geen van de ontwerpen is trendgericht. Het is gemaakt om voor altijd mee te gaan, de minimalistische esthetiek maakt elk stuk tijdloos.

Private 0204 kopen?

Private 0204 kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Private 0204 aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.