993846594009608

Lisa Yang

HOOGSTE KWALITEIT KASJMIER

Lisa Yang wil kasjmier moderniseren. Ze woont tussen Beijing en Stockholm en ontwerpt elk stuk met de hedendaagse vrouw in gedachten. De collecties zijn ongecompliceerd en met gemak en bieden moderne paletten, kwaliteit en de perfecte pasvorm. Haar in Stockholm gevestigde merk, opgericht in 2014, bouwt voort op de fundamenten van uitmuntende kwaliteit en ongecompliceerde stijlen en creëert vrouwelijke garderobe-basisstukken voor de moderne vrouw.

Verantwoordelijkheid en streven naar duurzaamheid gaan voor mij hand in hand.
Lisa Yang
Ontwerpster

INSPIRATIE

Lisa Yang wil dat vrouwen inspiratie zoeken in de stukken die zij heeft gemaakt voor een nieuwe manier van leven, mooi en comfortabel tegelijk. Elk item is gemaakt met veel oog voor detail en vormt een aanvulling op de vrouwelijkheid en elegantie van de draagster.

CONSTANTE INNOVATIE

De kasjmier wordt tijdens het hele productieproces in zijn meest natuurlijke vorm gehouden. Met als uitgangspunt het ontwerpen van collecties die jarenlang gedragen kunnen worden, gaat het om het belichamen van een langzame luxe die aloude ambachtelijke technieken en moderne productie combineert om constante innovatie mogelijk te maken.

Lisa Yang kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.