993846594009608

Goldsign

Goldsign, your favorite jeans of all time

Goldsign is een damesjeanslabel. Goldsign brengt verfijnde, luxueuze en moderne basisstukken met het oog op detail en stijl. Opgericht in 2005 en heruitgevonden in 2017, staat de collectie van Goldsign bekend voor haar luxe denim design en haar modische knitwear. Goldsign maakt stukken die we ons heel leven kunnen koesteren. Goldsign houdt ambachtelijke styling en kwaliteit hoog in het vaandel. elk stuk wordt zorgvuldg getekend en gecrëeerd in hun studio in Los Angeles onder het toezicht van de Britse Denim visionnaire Karen Phelps. Door elk seizoen opnieuw een exclusief assortiment van nieuwe stukken op de markt te brengen, heeft Goldsign zich ondertussen gevestigd als een vaste waarde in het modewereldje.

Goldsign is een denimlabel voor dames, verfijnd tot de luxe, moderne essentials met de meest weloverwogen benadering van stijl en detail.
Karen Phelps
Designer

Goldsign kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Goldsign aanbod online. Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling, contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.