993846594009608

Hidnander

De oprichters van Hidnander

De oprichters en ontwerpers van hidnander, Suicoke en Roa, zijn niet bekend bij het grote publiek. Zij ontwerpen momenteel ‘de Statussymbool Sneaker’. Het zijn mysteriemakers. Voor Hidnander is discretie een middel om de overcommunicatie in de modesector aan de kaak te stellen. ‘Vanwege Instagram lijdt de klant voortdurend aan een Déjà-vu gevoel. Hij heeft alles al op het scherm gezien voordat hij het zelfs in zijn handen houdt.’

Hidnander komt van "Hidden under" wat " verborgen onder" betekent. De naam zegt het zelf al, geen details over de ontwerper, geen reclame geen E- commerce. Als een schatkist diep begraven op een eenzaam eiland, wil Hidnander ontdekt en opgegraven worden door onvermoeibare en dappere zoekers.
Het Suicoke-team

De Hidnander collectie

De Hidnander-collectie bevat 50 artikelen die sterk zijn geïnspireerd op de jaren ’90. Hidnander staat voor streetwear. De ontwerpers maken er grapjes over. Niettemin is elk van hun schoenen origineel. Ze kunnen met trots zeggen dat de sneaker voor 100% met de hand gemaakt is in Italië. 

 Bij hidnander is elk stuk een klassieker met een twist.

Hinander kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons hidnander online aanbod. Niet zeker hoe je deze stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.