993846594009608

JANUE

OPGERICHT IN 2019

JANUE werd in 2019 opgericht door kunsthistoricus Céline Van Den Bossche.  Minder geïnteresseerd in de nieuwste kleding concentreert ze zich uitsluitend op de juiste kleding. De oneindige dynamiek van de lichamelijke beweging, de potentiële groei van de ziel in verschillende richtingen tegelijk en de barokke esthetiek van de onbepaalde plooien zijn de leidmotieven van JANUE.

Haar belangrijkste kijk op mode? De maatschappij aanmoedigen om een kledingstuk te beschouwen als kunstwerk, met oog op een lang leven.
Céline Van Den Bossche

ATELIER

Vanuit haar atelier, waar ook de winkel is gehuisvest, werkt Céline samen met een team van ervaren patroonontwerpers en naaisters aan haar collecties.

JANUE ligt naast de barokke Sint-Jans en Sint-Stevenskerk der Miniemen, in het centrum van de charmante Zavelwijk in Brussel, bekend om zijn vele kunstgalerijen en antiekmarkten.

TRAGE MODE

Céline is altijd bezig geweest met trage mode en zocht naar een duurzaam alternatief dat niet moest inboeten aan stijl. De stukken van Janue worden gemaakt met reststoffen van andere ontwerpers en gerecycleerde materialen. In haar collecties onderzoekt Céline de interactie tussen een lichaam in beweging en een kledingstuk.

JANUE kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Janue aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.