993846594009608

Delphine (Boël) van Saksen-Coburg

Zoals de kunst van Delphine aantoont: zonlicht is het beste desinfectiemiddel.

 

Delphine Boël, Van Saksen-Coburg, prinses van België, is een Belgische kunstenares. Zij opende midden oktober 2020 haar beeldhouwerk “ageless love” in Sint-Niklaas. Zij maakt ook prachtige schilderijen, waarvan een aantal als canvas dienen voor haar zijden sjaals. Elke sjaal vormt een krachtig statement. Heel wat liefhebbers beschouwen haar creaties als een soort van bescherming terwijl anderen er veeleer troost en comfort in vinden. Je vindt haar prachtige zijden sjaals terug op onze webshop. Ingekaderd, een uniek kunstwerk aan je wand.

Mijn werken vangen mijn diepste gedachten over de wereld om me heen.
Delphine van Saksen-Coburg

Kleur textuur en humor.

Delphine staat bekend om het maken van multimediakunstwerken boordevol kleur, textuur en humor met universele thema’s. Van schilderkunst, video, neonsculpturen en metalen designstukken levendig, speels en eigenzinnig.

Op zowel papier, canvas als op stof creeërt Delphine opwindende kunst om zo haar gevoelens van angst en bedenkingen van anderen weg te duwen. Delphine vormt een bewijs van haar unieke veerkracht en inzicht en biedt troost en inspiratie voor anderen. Ze gebruikt gewaagde kleuren en beknopte bewoordingen voor een maximale impact. 

Problemen van identiteit, macht en rechtvaardigheid inspireren vaak het werk van Delphine. Een deel van haar artistieke motivatie is om de kijker een positieve kijk op het leven te geven. 

Life....

 

“Life can be so beautiful and it can be so awfull

Life can be full of surprises and it can be full of crisis

Life is precious and it can be so visciuos

Life can be so sad and it can be so bad

Life can be so exciting and it can be so frightening

Life can go up and down and it can make you feel run-down

Life can be not controlled and it can be put on hold”

Delphine De Saksen Cobourg

Delphine (Boël) van Saksen - Coburg kopen?

Bij Smits Studio vind je de sjaals, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.