Christian Wijnants

Een voorliefde voor breigoed

Christian Wijnants (1977) is een Belgische mode ontwerper met een voorliefde voor breigoed. Hij groeide op in Brussel en studeerde er Latijn en wiskunde. Hij deed ervaring op bij Dries van Noten en Angelo Tarlazzi en begon in 2003 een eigen dameslijn. In 2005 won hij de Swiss Textiles Award en werd hij docent tricot aan de Modeacademie van Antwerpen waar hij tot 2011 zijn liefde voor breisels doorgaf aan de studenten. 

Christian Wijnants wist me van bij het prille begin te overtuigen van zijn prachtig breiwerk, zijn handelsmerk. Hij is eveneens meester in prints en combineert ze tot vloeiende silhouetten.
Marleen Smits
Eigenares

Kostbare en uiterst bruikbare stoffen.

Als een bekwaam kleurspecialist combineert hij een schilderachtig palet en rijke, gelaagde afbeeldingen om innovatief breigoed en prachtig unieke prints te creëren. Kostbare stoffen en nuttige, uiterst bruikbare stoffen zitten naast elkaar, terwijl verhoogde silhouetten zorgen voor een moeiteloos stoere afwerking.

Zijn visie, mooie kleren ontwerpen waar vrouwen zich goed in voelen. 

SS21 collectie

Er is iets zowel dromerig als nuchter aan Christian Wijnants’ SS21 collectie. Geïnspireerd door jeugdherinneringen, is deze collectie recht vanuit het hart ontworpen. Een nostalgisch fragment vol hoop voor de toekomst. 

Christian Wijnants kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwe promoties, blijf op de hoogte van de winkel en ontvang styling tips. 

Stay In Touch.