993846594009608

ODARE

ANTWERPS SCHOENENMERK

Het Antwerpse schoenenmerk Odare Antwerp staat bekend om haar tijdloze, authentieke designs en prachtige materialen met een touch of ‘dare’. De gedurfde schoenen worden ontworpen in Antwerpen en vervolgens met de hand geproduceerd in Italië. De, voornamelijk ballerina’s, zijn geschikt voor elke gelegenheid, van casual tot chique.Odare is niet zomaar een modieus merk; het is een viering van creativiteit, vriendschap en de kracht van samenwerking.

MOEITELOOS ELEGANT MET ODARE

Wat dit merk echt bijzonder maakt, is de vriendschap en samenwerking die erachter schuilt. Justine, Philippe en Sofia deelden een gedeelde passie voor schoenen en hun focus richtte zich al snel op de prachtige wereld van balletflats. Ze omarmden de sierlijke eenvoud van klassieke zwarte paren en de gewaagde levendigheid van metallic tinten. Net als balletdansers die met gratie uitdagende routines doorlopen, stonden ze voor creatieve uitdagingen en overwonnen ze die met stijl en elegantie.

Odare kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Odare aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.