993846594009608

Raquel Allegra

Raquel Allegra

Natuurlijke materialen bij Raquel Allegra

Natuurlijke materialen bij Raquel Allegra

Raquel Allegra is een Amerikaanse modeontwerpster geboren in Berkeley. Typische kenmerken voor haar collecties zijn mooie materialen zoals linnen, kasjmier en franse kant, oversized vintage vormen en tie-dye prints. Het merk is zeer geliefd door celebraties, stylisten en uitgevers. Het wordt dan ook op meer dan 200 locaties wereldwijd verkocht. Sinds juni 2016 heeft de ontwerpster ook een eigen winkel in Los Angeles.
Het label RAQUEL ALLEGRA blijft bewondering krijgen van beroemdheden, redacteuren en stylisten over de hele wereld, van New York tot Tokio.

Raquel Allegra en haar liefde voor vakmanschap

Raquel Allegra en haar liefde voor vakmanschap

De ontwerpster blijft trouw aan de traditie van kunst en handwerk. Op enkele stukken breiwerk na vervaardigen ze alles in Los Angeles. Vandaar dat elk tie dye stuk individueel met de hand wordt geknoopt en geverfd. Daarnaast zijn ze heel fier op het feit dat ze de canopystyle campagne steunen om eeuwenoude en bedreigde bossen te beschermen.

Een prachtig en bovenal milieuvriendelijk merk dat niet afwijkt van echte oude ambachten.
Raquel is een collectie voor een sterke vrouw die weet wat ze wil. Een vrouw die houdt van mooie materialen, elegantie maar toch met een stoer kantje. Ook dit seizoen staan de zijdezachte materialen die ze gebruikt weer centraal. Met enkel natuurlijke vezels blijft de ontwerpster trouw aan haar liefde voor gemakkelijke kledij, ook van de losse vormen stapt ze niet af. Naast tie dye prints vind je ook grafische prints in haar collectie terug, met kleuren als wit, zwart, donkerblauw, jeans, roest en oker.

Een beeldschone en bovenal comfortabele collectie.

Raquel Allegra kopen?

Raquel Allegra kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Raquel Allegra online aanbod.

Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.