993846594009608

NO/AN

Tijdloos design

Eerlijke productiemiddelen, tijdloosheid in design en hoogwaardige skins staan centraal binnen NO/AN, gekoppeld aan de integriteit waar het merk voor staat. Elke tas wordt in Portugal gemaakt door een gespecialiseerd en familiebedrijf, waar de ambachtslieden de tassen die ze zelf hebben geproduceerd, kunnen signeren. Het bedrijf werd door de ontwerper uitgekozen vanwege zijn expertise met natuurlijk nerfleer.

Anna Lehmusniemi
Designer

Duurzaam

NO/AN werd gelanceerd in 2016 als reactie op de overconsumptie en de roekeloze snelheid van de mode. De Finse ontwerper moedigde haar klanten aan opnieuw contact te maken met de schoonheid en duurzaamheid van niet seizoensgebonden tassen. 

Ingetogen Kleurenpalet

Met minimalistische details en met behulp van een ingetogen kleurenpalet, worden NO / AN-tassen in kleine series geproduceerd, wat hun exclusieve aantrekkingskracht onderstreept.

NO/AN kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Aeron aanbod online. Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.