993846594009608

Stine Goya

Sprookjesachtige jurken.

Stine Goya studeerde aan het befaamde Central Saint Martins in Londen, maar keerde terug naar haar roots, de door haar zo geliefde hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen. Daar startte ze haar eigen modelabel op in 2006: Stine Goya. Ze staat bekend om haar sprookjesachtige jurken en haar rijke kleurenpalet.

We willen onze klanten de mogelijkheid geven om hun ware karakter uit te drukken door middel van tijdloze, draagbare en unieke ontwerpen.
Stine Goya
Creatief directeur

Kleur en print

De Scandinavische mode stond decennia lang gelijk aan minimalistisch design en een gedempt kleurenpalet. Voor Goya was Kopenhagen altijd een vreugdevolle bron geweest en met elke collectie een rijke verkenning van kleur en print. Met succes veroverde ze het lokale en internationale toneel. 

Hoogwaardige stoffen

Geïnspireerd door de design – en kunstwereld, is elke collectie gebouwd op een sterke basis van flatterende snitten, eenvoudige maar hoogwaardige stoffen en op maat gemaakte handgetekende prints door het eigen team.

Stine Goya kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Stine Goya aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.