993846594009608

Kelly Love

Kelly Love, subtiele vrouwelijkheid.

De ontwerpster van het merk, Kelly Love is geboren en getogen in Australië. Ze begon haar carrière door te werken voor een Japanse artiest en modeontwerper. Hier leerde ze hoe belangrijk het creëren van een concept was. Haar vlotjes in mekaar vloeiende collecties zijn hier vandaag de dag nog steeds het bewijs van. Na haar ervaring bij verschillende couturiers gooide de ontwerpster het over een andere boeg en startte ze haar eigen label. Een zeer stijlvol merk dat geschikt is voor elk type vrouw.
Kelly is van mening dat de binnenkant van een kledingstuk er net zo mooi uit moet zien als de buitenkant.

Kelly Love voor vakmanschap

Hedendaags, vrouwelijk en luxueus, daarvoor staat het merk Kelly Love. De Australische kiest seizoen na seizoen voor echt vakmanschap. De simpele lijnen in haar collectie worden versterkt door handgetekende prints en luxueuze stoffen, gefabriceerd in Italië. Ook bij het breien, komt er geen machinewerk aan te pas. Alle pulls en cardigans zijn handgemaakt en bestaan uit natuurlijke vezels als lamswol en cashmere.

Kelly Love kopen?

Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Wij geven stijladvies op maat, contacteer ons voor een afspraak. In de Smits Studio webshop vind je ons online aanbod van Kelly Love terug.

Stay In Touch.