993846594009608

Nanushka

Stijlvolle high-end fashion bij Nanushka

Nanushka is de bijnaam van hoofddesigner Sandra Sandor. De ontwerpster is geboren en opgevoed in Budapest, Hongarije. Ze studeerde af bij de London College of Fashion in 2005. Kort daarna richtte ze haar eigen label op. Het merk nam een aanzienlijke sprong vooruit wanneer Peter Baldaszti, Sandra’s levenspartner, zich bij de firma voegde en CEO werd.
Waar Oost en West elkaar ontmoeten haalt Nanushka haar inspiratie uit de spirituele reis door culturen en tijd, waarbij functie en flair moeiteloos worden gecombineerd.
Sandra Sandor
Designer

Subtiele vrouwelijkheid bij Nanushka

De eerste Nanushka collectie was een mix van zelfverzekerd gemak en subtiele vrouwelijkheid. Waar het Oosten het Westen ontmoet, zo ook put de ontwerpster inspiratie uit de spirituele reis doorheen culturen en tijd. De ontwerpster combineert moeiteloos gemak met elegantie. Ze maakt moderne en wispelturige mode met net dat tikkeltje extra. Elk seizoen opnieuw maakt ze een bijzonder mooie en vaak ook speciale stofkeuze. Dit zorgt ervoor dat de strakke silhouetten een echte eyecatcher worden.

Ook bij Nanushka doet lila de harten sneller slaan

Zoals altijd staat het merk voor trendy en stijlvol. De brede broeken verlaten het modelandschap voorlopig nog niet, net als de hoge taille. De ontwerpster mixt fijne stoffen met brute materialen als leder en jeans. De hoge taille blijft aanhouden, evenals de middellange jurk en rok. Deze worden gecombineerd met cropped tops, oversized truien en prachtige lange mantels. Zoals bij vele merken dit seizoen verovert ook lila het hart van ontwerpster Sandra Sandor. Dit in combinatie met donkerblauw, camel en ecru.

De collectie wordt ontworpen in Budapest en geproduceerd in Europa. Daarom kan je steeds rekenen op het beste vakmanschap en luxueuze materialen. Het merk is zeer populair, zowel bij jong als oud en wordt verkocht in meer dan 30 landen.

Nanushka kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Nanushka online aanbod. Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.