993846594009608

Katerin Theys

Belgische modeontwerper

Katerin Theys is geboren en getogen in België en studeerde af als interieurarchitect. Ze is een gepassioneerd ontwerper en werkt sinds 2014 in Hong Kong voor een gerenommeerd architectenbureau. 

Wij kennen Katerin al langer. Als jong meisje liep Katerin dikwijls enthousiast en vol bewondering bij ons binnen. Vandaag verkopen wij haar prachtige collectie met veel enthousiasme. 

Professioneel maatwerk

Sinds haar vroege jeugd is Katerin Theys gefascineerd door mode, toen begon ze ook aan haar eerste schetsen. Passie voor design, technische vaardigheden, een goed oog voor details, patronen en stoffen, maar ook haar rusteloze zoektocht naar perfectie en professioneel maatwerk, ondersteunden haar beslissing om in januari 2019 haar eigen kledinglijn te starten. 

Diepe liefde voor de cultuur

Tijdens haar verblijf in Azië ontwikkelde ze een diepe liefde voor de cultuur. Dit in combinatie met haar Europese roots zorgt ervoor dat ze grenzeloze esthetiek implementeert in haar visie op design.

Katerin Theys kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.