993846594009608

Extreme cashmere

Zijdezacht breiwerk bij Extreme Cashmere

De Kasjmier van Extreme cashmere is afkomstig van geiten die leven rondom Mongolië. De dieren genieten er van heel hete zomers en extreem koude winters. De zijdezachte wol die groeit op hun onderbuik en heeft de naam kasjmier. Elke lente worden ze gekamd, zodat er in de zomer een nieuw jasje van kasjmier op hun onderbuik kan groeien. Dit beschermt hen in de wintermaanden tegen de extreme koude. De kwaliteit van de kasjmier hangt af van de lengte en dikte van de haren. Deze worden dan ook zorgvuldig gesorteerd volgens lengte en kleur. De natuurlijke haarkleur bestaat uit verschillende tinten beige en ecru. Elke kleur trui naast deze kleuren is dan ook geverfd.Minimalistisch design van de bovenste plank bij Extreme Cashmere.
Money doesn't buy happiness, but it buys cashmere wich is practically the same thing.

De beste basisstuks vind je bij Extreme Cashmere.

Minimalistische design van de bovenste plank bij Extreme Cashmere

De beste basisstuks vind je bij Extreme Cashmere. Een prachtige collectie waarin elk stuk volledig op het andere is afgestemd. Ideaal om samen te combineren of met andere stuks uit je kleerkast. Zowel zomer als winter de luxe van zijdezachte kasjmier.

Deze zomer vind je de befaamde zijdezachte cardigans, truien, jurken, broeken en rokken. De gebruikte kleuren zijn eerder neutraal. Het merk staat er dan ook op geen enkele kleur op de markt te brengen waar ze niet volledig zelf achterstaan. Het kleurenpalet van de zomer is felgroen, blauw, beige en grijs.

Extreme Cashmere kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Extreme cashmere online aanbod. Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.