993846594009608

Stephen Venezia

Luxe schoenenmerk

Stephen Venezia is een luxe schoenenmerk dat zich toelegt op onderzoek en design. Het merk werd opgericht door Francesco Bertollo, gepassioneerd door schoenen, die het prestigieuze technische instituut “ArsSutoria” in Milaan bezocht voor zijn studies.

Stephen Venezia is een must-have voor de zelfverzekerde, onconventionele, ironische en sterke vrouwen.
Francesco Bertollo

Geometrie

Momenteel is Stefano Bertollo de artistieke leider achter Stephen Venezia, hij is afgestudeerd aan het technisch instituut en gespecialiseerd in het samen werken met verschillende wereldberoemde ontwerpers. Hij creëert zijn eigen collectie door met een ironisch en geometrisch oog naar vrouwelijkheid te kijken.

Altijd op zoek naar vernieuwing

Stephen Venezia heeft een diep respect voor traditie, maar is altijd op zoek naar vernieuwing in structuur en vormen. We selecteren uitsluitend de meest kostbare materialen die met de hand worden vervaardigd door deskundige ambachtslieden. De productie is volledig ontworpen en ontwikkeld in het noordoosten van Italië, binnen het bedrijf Calzaturificio Stephen srl, waar ook verschillende andere internationaal bekende merken worden geproduceerd.

Stephen Venezia kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Stephen Venezia aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.