993846594009608

PierAntonioGaspari

De jaren ervaring van Pierantonio Gaspari

Pierantonio Gaspari bracht zijn jeugd door tussen de stikmachines. Zijn familie had een knitwear bedrijf waar hij veel van zijn vrije tijd doorbracht. Door de jaren heen raakte hij meer en meer gefascineerd door deze ambacht en leerde hij alles wat hij moest leren. Met een succesvol Italiaans label als gevolg.
Pierantonio Gaspari haalt zijn inspiratie uit allerlei bronnen: een reis, een film, een kunstexpositie, een muziekstuk.

Stijlvol door het leven met PierAntonioGaspari

De vrouw die deze lijn draagt is een rebelse engel, elegant en sober. Een vrouw die beweegt als een verleidelijke strijder, eentje die haar plaats in de wereld simpelweg veroverd heeft. Omdat de wereld wachtte op haar. Een boegbeeld van de moderne wereld, die klaar is om dit verfijnd en innovatief merk te dragen.

Sobere kleuren bij PierAntonioGaspari

Zwart – witte streepjes, oversized tops, dégradé knitwear, speciaal geweven T-shirts, zo speciaal in hun afwerking, dat hoe simpel je outfit ook, met een stuk van dit Italiaanse merk steel je ongetwijfeld de show.

PierAntonioGaspari kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie in de winkel en op de webshop. Bekijk het online PierantonioGaspari aanbod hier.
Niet zeker hoe je je outfit tot in de puntjes afwerkt? Wij geven je stijladvies op maat, contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.