993846594009608

Rabens Saloner

Luxueuze stoffen

Als u een kledingstuk van Rabens Saloner draagt, valt u op. Als het niet door het ontwerp komt, komt het ongetwijfeld door de luxueuze stoffen. Deze stoffen zijn handgemaakt en hand geverfd in Bali.

De kledingstukken zijn vaak met de hand gemaakt en met de hand geverfd met traditionele vakmanschap, daarom zijn twee tie-dye stukken niet identiek. "
BIRGITTE RABEN
Creative director

Rock-'n-roll gehalte

Op het eerste zicht vallen de rijke kleuren en unieke ontwerpen de moderne mix van easy living en een rock-‘n-roll-attitude op. Wat ook belangrijk is, is  dat het verfproces de respectvolle maar innovatieve benadering van traditioneel handwerk en ervaring onderstreept.

Unieke stuks

De referenties voor kleuren kunnen een afgebleekte ligstoel zijn of een boomstam. Afhankelijk of de stof op het gras of in de zon gedroogd is verschijnen er verschillende tinten, elk stuk is op deze manier uniek.

Rabens Saloner kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Rabens Saloner aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Stay In Touch.